Szkolenie dla członków Szlaku Kulinarnego Śląskie Smaki i GASTRO

27 lis, 2025 | Aktualności

Śląska Organizacja Turystyczna jak co roku organizuje cykl szkoleń dla:

  • członków Szlaku Kulinarnego Śląskie Smaki,
  • członków Śląskiej Organizacji Turystycznej,
  • konsorcjantów Silesia Convention Bureau
  • oraz Polskich Marek Turystycznych z województwa śląskiego.

Drugie szkolenie odbyło się w dniu 19.11.2025 r.

SZKOLENIE 3: Marketing i social media w HoReCa – skuteczne strategie z wykorzystaniem AI.

  • BLOK I (9:00-12:30): Trendy w marketingu gastronomicznym, budowanie strategii obecności w social mediach, content marketing w HoReCa, praktyczne warsztaty z tworzenia angażujących treści
  • BLOK II (13:00-15:30): Produkcja wideo na potrzeby promocji, wykorzystanie AI w przyspieszaniu pracy marketingowej, automatyzacja procesów, praktyczne ćwiczenia z narzędziami AI, tworzenie planu marketingowego

Prowadząca: Michalina Patucha

Pozostałe w tej kategorii